با موافقت وزیر راه و شهرسازی، حدنصاب قبولی آزمونهای ورود به حرفه مهندسان در دو نوبت خرداد و دیماه ۱۴۰۴ دو نمره کاهش یافت؛ بر این اساس، داوطلبان دارای نمرات ۴۸ و ۴۹ نیز در فهرست پذیرفتهشدگان قرار میگیرند.
به گزارش صدای مهندس و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان از کاهش دو نمرهای حدنصاب قبولی آزمونهای ورود به حرفه مهندسان در نوبتهای خرداد و دیماه ۱۴۰۴ خبر داد.
محمدعلی ریاحی اعلام کرد با موافقت و دستور وزیر راه و شهرسازی و با توجه به شرایط خاص کشور در سال گذشته، حدنصاب قبولی این دو آزمون دو نمره کاهش یافته و داوطلبان دارای نمرات ۴۸ و ۴۹ نیز در شمار پذیرفتهشدگان قرار میگیرند.
وی همچنین از آغاز ثبتنام آزمون ورود به حرفه مهندسان در آبانماه سال جاری خبر داد و افزود متقاضیانی که تاکنون موفق به ثبتنام نشدهاند، میتوانند از ۷ تا ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ نامنویسی کنند و ثبتنام را به روزهای پایانی موکول نکنند.
به گفته ریاحی، داوطلبانی که تا پایان اسفندماه امسال سنوات مندرج در دستورالعمل شرکت در آزمون را احراز کنند، امکان ثبتنام خواهند داشت.